Als Fotografie wat specialer moet zijn

Veel gestelde vragen

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe zit het...

Q?

Hoe krijg ik mijn foto’s aangeleverd?

A.

Standaard worden de foto's digitaal geleverd in hoge resolutie. De foto's worden verstuurd met Wetransfer. Je ontvangt een mail met een downloadlink. Heb je graag afdrukken van je foto's?...dat kan natuurlijk! Je betaald dan € 25,- extra*.

*Dit bedrag is voor de foto's die in het pakket inbegrepen zijn.

Q?

Hoe krijg ik mijn presentatie-filmpje geleverd?

A.

Standaard word het filmpje digitaal geleverd via Wetransfer. Je ontvangt een mail met een downloadlink. Wil je het filmpje graag op dvd met foto opdruk...dat is mogelijk. De kosten per dvd zijn 15,- euro.

Q?

Hoe betaal ik?

A.

In principe direct na de fotoshoot contant betalen. Pinnen is helaas niet mogelijk. Bestel je na de shoot afdrukken van de foto's dan kan de betaling bij het ophalen van de foto's. Bedrijven ontvangen na levering van de foto's een factuur.

Q?

Hebben jullie cadeaubonnen?

A.

Jazeker!  Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in alle bedragen en voor alle fotoshoots. De bon wordt geleverd in een leuke envelop. Stuur een berichtje of bel even als je er een wilt bestellen. We maken dan een afspraak wanneer de cadeaubon opgehaald kan worden.

Q?

Hoe lang duurt het voordat ik de foto’s krijg?

A.

Voor particulieren fotoshoots leveren wij de foto's na ongeveer 8 werkdagen af.
Voor bedrijven is dit afhankelijk van het aantal foto's dat bewerkt moeten worden.

Q?

Wat moet ik aan tijdens de shoot?

A.

Doe vooral kleding aan die fijn zit en waar je je lekker in voelt. Voor Duo en Familie-shoots is het wel belangrijk om de kleding op elkaar af te stemmen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat niet één persoon heel erg fel gekleed is tegenover de rest. Een leuke suggestie is om bijvoorbeeld allemaal witte bovenkleding te dragen met daaronder een spijkerbroek. Bij kleine kinderen is het verstandig de kleding pas in de studio aan te doen.

Q?

Welke locaties zijn mogelijk?

A.

Wij beschikken over 'n eigen studio maar wil je liever op locatie foto's maken dan kan dat. De locatie mag je zelf kiezen en kan overal zijn waar je maar wilt. Vind je het moeilijk om een locatie te kiezen dan kunnen we altijd samen eerst overleggen.

Q?

Shoot op locatie geboekt maar het wordt slecht weer…wat nu?

A.

Geen probleem! We kunnen uitwijken naar de studio en daar de foto's maken.
Wil je toch liever op locatie...dan kunnen we in overleg de shoot verzetten naar een andere datum.

Q?

Doen jullie ook tfp / tf-cd shoots

A.

Onze tijd is kostbaar maar mocht je echt een leuk idee willen uitwerken en de stijl spreekt ons aan dan zijn wij zeker in voor tfp / tf-cd shoots. Stuur een bericht met je gegevens, je idee en eventueel een moodboard. Alleen een mailtje met "Hallo ik ben model, wil je met me shooten" wordt niet beantwoord.

Q?

Mag ik de foto’s op social media gebruiken?

A.

Als particulier mag je de foto's op social media gebruiken. Het is dan wel verplicht om de foto's met het logo van Harold Vermeulen Fotografie daarop te gebruiken.
Voor bedrijven gelden andere regels. Zij hebben vaak specifiek voor dit doel de foto's laten maken en hebben hier een vrijstelling voor ontvangen.

Q?

Kan ik de foto’s ook onbewerkt krijgen?

A.

Nee dit is niet mogelijk, wij leveren foto's alleen af als ze helemaal bewerkt zijn. De bewerking is onderdeel van onze fotografie-stijl en identiteit. We willen graag achter ons product kunnen staan en alleen kwaliteit leveren.

Q?

Ik wil de schoot annuleren…kan dat?

A.

Erg jammer maar dat kan. Als je de geplande shoot tijdig annuleert is dat geen probleem. Zeg je binnen 2 dagen voor de shoot af dan brengen wij 50% van de kosten in rekening. Uitzonderingen daar gelaten natuurlijk! In alle gevallen even bellen of mailen, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Q?

Mijn vraag staat er niet bij…

A.

Heb je een vraag die niet in 'Veel gestelde vragen' te vinden is stuur dan een mailtje. Dan zullen we je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.