Als Fotografie wat specialer moet zijn

Villa Rozenberg

Decadent

Een van de leukste model-fotoshoots die ik ooit gedaan heb en een stijl die me zeer aanspreekt! Voor deze shoot mocht ik 'n weekend lang de toen leegstaande villa de 'Rozenberg' in Deurne gebruiken. Via de makelaar die het pand in zijn portefeuille had kreeg ik zomaar de sleutel om dit project te doen. Samen met een goede vriend sleepten we op zaterdag, een dag voor de shoot, alle meubelstukken en attributen naar het pand om in de verschillende vertrekken van de 'Rozenberg' enkele mooie sets te bouwen.

Voor die tijd had ik al modellen benaderd om hier aan mee te werken. De mannelijke modellen waren niet zo moeilijk te vinden. De vrouwelijke modellen vinden was wat lastiger omdat ik - mede door de decadente stijl - ook graag wat topless in de foto's wilde hebben. Uiteindelijk kwam dit allemaal goed en konden we aan de slag!

Voor de visagie en hairstyling had ik dit keer, door de grote modellen-groep, maar twee MUA's gevraagd want anders zou het te lang gaan duren voordat iedereen klaar was. Ook de catering mocht niet ontbreken want zo'n intensieve klus maakt hongerig. Deze shoot wilde ik ook graag op video vastgelegd hebben om later als promotie te gebruiken.

Toen brak de dag van de shoot aan en begonnen we al vroeg met het klaarleggen van alle kleding e.d. Toen rond 10.00 uur iedereen aanwezig was konden de eerste modellen de visagie in. Er werden prachtige creaties gemaakt door Karlijn en Lieke: Heren strak in het pak en de dames met mooie make-up, gestyled haar en mooie lingerie.

De shoot leverde prachtige beelden op, vooral de foto's van het diner en de pokertafel zijn mijn favorieten.

      

Aan deze shoot werkte mee:

Modellen: Nathalie, Marloes, Manon, Dennie en Pascal.
MUA's: Karlijn Coopmans en Lieke Derks.
Assistentie: Robbert Aspers.
Video: Henrie Vermeulen
Catering: Erica

Comments are closed.